Het vinden van de juiste jeans kan voor bepaalde personen een lastige taak zijn, zeker als je een slank of juist groter figuur hebt en moeilijkheden ondervindt bij het kopen van nieuwe spijkerbroeken die perfect staan. Ga verder met lezen als je meer te weten wilt komen over de manieren waarop je de juiste jeans vindt voor jouw figuur.

Let vooral op de knie

Bij het vinden van de juiste spijkerbroeken voor je figuur is het belangrijk om aandacht aan de knie te besteden. Bij bepaalde soorten jeans zit het gedeelte bij de knie wat losser of juist hoger gepositioneerd. Wil je een jeans vinden die bij jouw figuur past, pas de jeans dan eerst.

Let op de taille

Kiezen voor een spijkerbroek met een hoge taille zorgt voor het camoufleren van de punten die je minder mooi vindt aan je figuur. Denk zo aan het wegwerken van vetrolletjes, het camoufleren van een lang torso of het verlengen van de benen.

Let op de vorm

Door te letten op de vorm van de jeans kan je ervoor zorgen dat je de aandacht richt op een specifieke plaats, zoals de heup, de billen of juist de benen. Er zijn verschillende soorten shaping jeans verkrijgbaar die je figuur als het ware omhelzen. Wil je jeans met een uitstekende pasvorm? Dan zijn Brams Paris spijkerbroeken een absolute aanrader.

Ga voor iets nieuws

Al ben je blij met je huidige stijl, dan nog is het slim om voor iets nieuws te gaan. Denk zo aan modellen zoals de Populaire skinny jeans, de ‘flare’ pijp of de rechte jeans. Zo krijg je een verfriste uitstraling en wordt je figuur op de juiste manier geaccentueerd.

Om deskundige advies vragen

Vind je het moeilijk om zelf een goede keuze te maken tussen de verschillende soorten spijkerbroeken, dan is het verstandig om te vragen om professioneel advies in de winkel. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doe ten dat de jeans die je koopt geschikt is voor jouw figuur.

Als je op zoek bent naar de perfecte spijkerbroeken die passen bij jouw figuur, dan kan je gebruik maken van alle bovenstaande tips.